CONTACT

Contacteaza-ne

Domeniul de servicii de mentenanta reprezinta un ansamblu de activitati tehnico-organizatorice care au ca scop mentinerea sau restabilirea unui echipament/sistem intr-o stare specifia pentru ca acesta sa fie in masura de a asigura un serviciu determinat.

Mentenanta-Tehnica va asigura serviicii de mentenanta atat in domeniile ce tin de siguranta, precum instalatii electrice, termice, sanitare cat si mentenanta ce vine in sprijinul esteticii precum ingrijire pavaje, deszapezire sau proiectare peisagistica. Venim astfel in sprijinul clientilor nostrii cu consulta gratuita – suna chiar acum la 0371783211 pentru a primi o oferta personalizata.

Pentru mai multe detalii si informatii, nu ezitati sa ne contactati. Ne aflam doar la un click distanta.

Trimite-ne un mesaj

Contact

Telefon

0040 371 783 211
Call center 24/7

Email

office@mentenanta-tehnica.ro

Adresa

Calea Dorobantilor, nr. 113, Cluj-Napoca

Program

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

Date firma

SC CIRCUIT DOCTOR SRL

RO32959342

J12/1089/2014

Banca Transilvania: RO68BTRLRONCRT0316410202

Administrator: Bogdan Marius

Urmareste-ne si pe retelele de socializare

DE CE SA COLABOREZI CU NOI

Mentenanta, prin urmare si mentenanta generala, reprezinta un ansamblu de activitati tehnico-organizatorice care au ca scop mentinerea sau restabilirea unui echipament/sistem intr-o stare specifia pentru ca acesta sa fie in masura de a asigura un serviciu determinat.

Pentru a mentine si restabili o unitate functionala intr-o stare specificata in care unitatea sa-si poata efectua functiunile necesare sau sa-si restabileasca aptitudinea de efectuare a serviciului, sunt necesare  activitati cum sunt inspectii, teste, masuratori, inlocuiri, ajustari si reparatii.

Mentenanta tehnica se afla la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta cu servicii de mentenanta generala ce cuprind diverse instalatii si sisteme ce pot fi supuse acestor mentenante. Echipa noastra este profesionista si punctuala, astfel interventiile nu va vor crea niciun fel de impedimente.

01.

Profesionalism

Echipa noastra este formata exclusiv din profesionalisti in domeniul de activitate.

02.

Preturi accesbilie

Oferim un raport pret - calitate bun prin punerea la dispozitia clientilor a unor servicii de calitate la niste preturi accesibile.

03.

Seriozitate

Tratam fiecare lucrare pe care o efectuam cu o seriozitate deplina.

04.

Consultanta Gratuita

Pentru fiecare lucrare pe care urmeaza sa o prestam, oferim consultanta gratuita pentru implementarea planului de lucru.

servicii de mentenanta
servicii de mentenanta