Prelucrari metalice

Avantajele colaborarii cu noi

Oferim servicii de prelucrari metalice atat pentru persoane fizice cat si pentru firme si intreprinderi. Dispunem de aparatura de ultima generatie pentru a va putea oferi cele mai calitative rezultate.

Echipa Mentenanta-Tehnica pune pe primul loc dorintele clientilor, de aceea fiecare lucrare este onorata in cel mai scurt timp posibil si este executata intru totul dupa cerintele impuse.

01.

Profesionalism

Echipa noastra este formata exclusiv din profesionalisti in domeniul de activitate.

02.

Preturi accesbilie

Oferim un raport pret - calitate bun prin punerea la dispozitia clientilor a unor servicii de calitate la niste preturi accesibile.

03.

Seriozitate

Tratam fiecare lucrare pe care o efectuam cu o seriozitate deplina.

04.

Consultanta Gratuita

Pentru fiecare lucrare pe care urmeaza sa o prestam, oferim consultanta gratuita pentru implementarea planului de lucru.

prelucrari metalice
prelucrari metalice

Ce servicii oferim

Confectii metalice

Procesul de confectionare a diferitelor structuri sau obiecte din metal este unul complex ce respecta cativa pasi cum sunt: taierea, plierea, sudarea si fabricarea.
Vezi mai multe detalii

Debitare plasma

Debitarea cu plasma ofera viteze mult mai mari decat debitarea cu oxigaz. Plasma este destul de fierbinte pentru a avea puterea suficienta si necesara taierii metalului.
Vezi mai multe detalii

Prelucrare tabla

Tabla este cunoscuta ca fiind un material flexibil datorita utilizarii acesteia in diferite tipuri de constructii si proiecte. Prelucrarea tablei necesita utilizarea unor masinarii specifice acestei activitati.
Vezi mai multe detalii

Prelucrari metalice

Metalul este folosit in constructia cladirilor, tevilor, ustensilelor, pieselor de masini etc. Acesta este foarte cunoscut pentru durabilitate si rezistenta. Prelucrarea acestuia necesita utilizarea unor masinarii specifice.
Vezi mai multe detalii

Sudura metalica

Sudarea metalelor este o operatiune ce a inlocuit metodele vechi de imbinare a materialelor. Aceasta trebuie sa fie realizata de persoane bine pregatite in acest domeniu, deoarece altfel pot avea loc incidente neplacute.
Vezi mai multe detalii