Peisagistica

Avantajele colaborarii cu noi

Peisagistica este arta de a planifica, a proiecta, a mentine, a persevera si a reabilita spatiul verde și designul constructiilor realizate de om.

Echipa  Mentenanta-Tehnica va ofera servicii complete de proiectare sau de intretinere peisagistica. Dispunem de o echipa profesionista si calificata in domeniu fiind pregatita sa va ofere cele mai bune servicii.

01.

Profesionalism

Echipa noastra este formata exclusiv din profesionalisti in domeniul de activitate.

02.

Preturi accesbilie

Oferim un raport pret - calitate bun prin punerea la dispozitia clientilor a unor servicii de calitate la niste preturi accesibile.

03.

Seriozitate

Tratam fiecare lucrare pe care o efectuam cu o seriozitate deplina.

04.

Consultanta Gratuita

Pentru fiecare lucrare pe care urmeaza sa o prestam, oferim consultanta gratuita pentru implementarea planului de lucru.

peisagistica
peisagistica

Ce servicii oferim

In cadrul serviciilor de proiectare peisagistica sunt cuprinse urmatoatele tipuri de proiecte ce pot fi implementate sau supuse actiunii de intretinere:

Parcuri naturale

Aceste proiecte sunt proiecte mari, pe zone extinse, unde se pune accentul pe mentinerea specificului locului si a echilibrului natural deja existent.

Gradini de legume

Pentru astfel de proiecte este necesara interventia unui specialist deoarece a crea o gradina de legume dupa anumite principii ale peisagisticii nu creaza doar un aspect estetic, ci creste semnificativ si functionalitatea acesteia.

Livezi de pomi fructiferi

Durata unor astfel de proiecte dureaza in functie de tipul pomilor alesi de catre client.

Curti interioare

In cadrul acestor tipuri de proiecte se tine mult cont de infrastructura existenta si se incearca sa se maximizeze optimizarea spatiului, atat estetic, cat si ecologic si functional.

Gradini mixte

Proiectele de gradini mixte au ca si scop imbinarea armonioasa a laturii estetice a unei gradini obisnuite cu latura agricola a unei gradini de legume.