Mentenanta generala

DE CE SA COLABOREZI CU NOI

Mentenanta, prin urmare si mentenanta generala, reprezinta un ansamblu de activitati tehnico-organizatorice care au ca scop mentinerea sau restabilirea unui echipament/sistem intr-o stare specifia pentru ca acesta sa fie in masura de a asigura un serviciu determinat.

Pentru a mentine si restabili o unitate functionala intr-o stare specificata in care unitatea sa-si poata efectua functiunile necesare sau sa-si restabileasca aptitudinea de efectuare a serviciului, sunt necesare  activitati cum sunt inspectii, teste, masuratori, inlocuiri, ajustari si reparatii.

Echipa de la mentenanta tehnica se afla la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta cu servicii de mentenanta generala ce cuprind diverse instalatii si sisteme ce pot fi supuse acestor mentenante. Echipa noastra este profesionista si punctuala, astfel interventiile nu va vor crea niciun fel de impedimente.

01.

Profesionalism

Echipa noastra este formata exclusiv din profesionalisti in domeniul de activitate.

02.

Preturi accesbilie

Oferim un raport pret - calitate bun prin punerea la dispozitia clientilor a unor servicii de calitate la niste preturi accesibile.

03.

Seriozitate

Tratam fiecare lucrare pe care o efectuam cu o seriozitate deplina.

04.

Consultanta Gratuita

Pentru fiecare lucrare pe care urmeaza sa o prestam, oferim consultanta gratuita pentru implementarea planului de lucru.

mentenanta generala preventiva
mentenanta generala corectiva

CE SERVICII OFERIM

Acest domeniu poate fi impartit in trei categorii:

Acest tip de mentenanta urmareste punerea in functiune a sistemelor defecte ce sufera de defectiuni partiale sau chiar totale. Solutionarea acestor probleme se face in mai multi pasi prin urmatoarele activitati: localizarea defectelor, diagnoza si eliminarea acestora.

Aceasta reprezinta un sistem de intretinere planificata, ce are ca scop mentinerea sistemelor tehnice, in conditii normale de functionare, prin inspectie sistematica, detectie, lubrificare, curatire si inlocuirea sistematica a elementelor cu anumite grade de defectare, impreuna cu executarea unor operatiuni de revizie periodica si de reglare.

Aceasta operatiune este bazata pe monitorizarea performantelor si/sau a parametrilor semnificativi, integrand actiunile care decurg.

Solicita o oferta de pret

Oferim clientilor nostri consultanta gratuita pentru alegerea celor mai potrivite servicii ce satisfac nevoile si necesitatile acestora. Nu ezitati sa ne contactati pentru a avea o discutie si pentru a stabili o oferta personalizata.