Mentenanta Cluj

Oferim servicii de mentenanta in judetul Cluj

Personalul nostru ofera servicii de mentenanta in judetul Cluj pentru:

 • mentenanta generala Cluj: corectiva, preventiva, conditionala, intretinerea preventiva si corectiva a sistemelor si echipamentelor de comunicatii, cablare, printing, Data Center si DCIM (data center infrastructure management), mentenanta (retele de telefonie, retele de date, sisteme de supraveghere).
 • climatizare si ventilatie Cluj: interventii, reparatii, revizii, igienizari, montaj, instalatii de cambuza, instalatii de capacitati mari.
 • instalatii sanitare Cluj: mentenanta statii de pompare si statii hidrofor, mentenanta sisteme de alimentare cu apa si canalizare, mentenanta sisteme de alimentare cu apa calda menajera, lucrari de reparatii si inlocuire echipamente, servicii de instalatii sanitare la preturi accesibile atat pentru persoane fizice, cat si pentru cladiri de birouri sau spatii comerciale.
 • instalatii termice Cluj: mentenanta centrale termice, cazane, CTA cu puteri P<400kW, mentenanta ventiloconvectoare si baterii de incalzire, mentenanta instalatiilor de incalzire (in pardoseala, distribuitoare/colectoare – incalzire, pompe de circulatie, vase de expansiune), lucrari de reparatii si inlocuire echipamente, instalatii cu montaj aparent, cu montaj ingropat, verificare instalatii termice, inlocuirea instaltiilor vechi, montare centrale si calorifere.
mentenanta cluj
 • instalatii electrice Cluj: mentenanta tablouri electrice, mentenanta instalatii de distributie interioare, mentenanta instalatii automatizare,instalatii de curenti slabi (sisteme de interfoane, videointerfoane, sisteme control acces, supraveghere video, distributie semnale TV si internet, alarme antiefractie, avertizare incendiu, automatizări porti, radio), instalatii de curenti tari (incalzire in pardoseala, priza de pamant, paratrasne, panouri fotovoltaic, eoliene, tablouri, electrice, sistem iluminat de siguranta), instalatii de iluminat si prize (prize, corpuri de iluminatintrerupatoare, becuri cu incandescenta);
 • instalatii de limitare si stingere a incendiilor Cluj: mentenanta statii de pompare electrice, diesel si statii hidrofor, mentenanta sisteme de stingere a incendiilor cu hidranti si sprinklere, lucrari de reparatii si inlocuire echipamente, instalații exterioare de stingerea incendiilor cu hidranti, revizuire instalatii, instalatii interioare de stingerea, incendiilor cu hidranti, instalatii de stingere cu spuma, mentenanta instalatii, instalatii de stingere cu pulberi.
 • curatenie Cluj: pentru locuinte, birouri si spatii comerciale, post-constructor pentru locuinte si birouri sau spatii comerciale, curatenie de intretinere, intretinere spatii verzi,

  curatenie generala (curatarea mobilierului, aparaturilor, geamurilor, inlocuirea sacilor menajeri, aspirare, dezinfectie, odorizare), curatenie dupa constructor (curatarea suprafetelor de vopsea), curatare covoare (curatare prin metoda umeda cu monoperia sau aspirator, metoda semi-umeda cu spuma sau prin metoda uscata), curatenie de intretinere (aspirare, stergerea prafului, curatarea aparatelor de bucatarie si cele utilizate in spatii sanitare, udarea plantelor), curatenie industriala, dezinfectie (se poate realiza prin razele ultraviolete, prin caldura, incinerarea obiectelor), curatare geamuri (spalare, curatare burlane, indepartat etichete), gestionarea deseurilor.

 • amenajare gradini Cluj: proiectare si executie gradini, curti, parcuri si spatii verzi; consultanta in vederea amenajarii gradinilor si spatiilor verzi; gazonare prin insamantare sau instalare rulouri de gazon; decopertare, completare cu pamant fertil si amestecuri necesare plantarii si gazonarii etc.
 • deszapezire curti Cluj: servicii de deszapezire la preturi accesibile. Acest serviciu este prestat in sezonul de iarna, atunci cand accesul persoanelor sau autovehiculelor este restrictionat din cauza zapezii depuse. Dispunem de echipamente necesare deszapezirii din spatii inguste cum sunt alei si in spatii mai largi cum sunt drumuri, curti, parcari 
 • constructii Cluj: sapaturi si demolari, lucrari, consolidari si reabilitari, pardoseli industriale, constructii civile si industriale.
 • confectii metalice Cluj: prelucrare tabla, sudura metalica (inox, otel, aluminiu,), prelucrari metalice prin aschiere (automotive, ind. alimentara, aeronautica, constructii de masini), confectii hote, mese de inox si mobilier.
 • containere Cluj: containere birou, containere santiere, containere cabina paza, containere de inchiriat, containere food truck, juice truck, containere WC, containere locuit, containere spatii epurare, containere comerciale sau de depozitare.

Trimite-ne un mesaj

Contact

Telefon

0371783211

Email

office@mentenanta-tehnica.ro

Adresa

Traian Vuia, Nr. 22, 400397, Cluj-Napoca

Program

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

Date firma

SC CIRCUIT DOCTOR SRL

RO32959342

J12/1089/2014

Banca Transilvania: RO68BTRLRONCRT0316410202

Administrator: Bogdan Marius

Urmareste-ne si pe retelele de socializare