Instalatii sanitare

Executam bransamente de apa-canal, instalatii de apa si canalizare, reparatii si instalatii sanitare si intreaga gama de servicii de apa si canalizare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru proiecte mari de alimentare cu apa si canalizare, dar si pentru lucrari mici precum reparatii tevi, racoarde, remedii avarii la instalatii de apa, intretinerea instalatiilor de termoficare si altele.

Prioritati

Principalele prioritati ale proiectarii instalatiei de apa
 • confortul si eficienta energetica
 • utilizarea unor solutii de automatizare
 • abordarea sistemica a instalatiilor din cladire.
instalatii apa canal

Ce oferim

Departamentul de mentenanta instalatii vine in sprijinul dvs cu urmatoarele
 • Mentenanta statii de pompare si statii hidrofor
  O constatare periodica a starii de functionare a echipamentelor de pompare / statiilor hidrofor va salveaza, de cele mai multe ori, de cheltuiala inlocuirii unui echipament prea deteriorat ca sa se mai poata repara. De aceea intretinerea corecta a acestora prelungeste durata de viata si buna functionare, facand astfel eficienta investitia de achizitie.
 • Mentenanta sisteme de alimentare cu apa si canalizare
  Va puteti baza pe echipa noastra pentru o buna functionare a sistemelor de alimentare cu apa si a sistemelor de canalizare.
 • Mentenanta sisteme de alimentare cu apa calda menajera
  Venim in ajutorul dumnevoastra pentru orice defectiune a sistemelor de alimentare cu apa calda menajera sau pentru o simpla revizie /verificare periodica.
 • Lucrari de reparatii si inlocuire echipamente
  Specialistii nostrii pot investiga si remedia in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii avariile / problemele aparute asupra echipamentelor si instalatiilor dumneavoastra.