Instalatii electrice

Avantajele colaborarii cu noi

Daca aveti nevoie de servicii complete ce includ  servicii de instalare sisteme electrice sau aveti nevoie doar de revizia, verificarea si repararea acestora, este foarte important, din motive de siguranta, sa lasati aceste aspecte in seama unor persoane calificate.

Echipa Mentenanta-Tehnica ofera servicii de instalatii electrice si de iluminat atat pentru persoane fizice, cat si pentru birouri sau spatii comerciale.

01.

Profesionalism

Echipa noastra este formata exclusiv din profesionalisti in domeniul de activitate.

02.

Preturi accesbilie

Oferim un raport pret - calitate bun prin punerea la dispozitia clientilor a unor servicii de calitate la niste preturi accesibile.

03.

Seriozitate

Tratam fiecare lucrare pe care o efectuam cu o seriozitate deplina.

04.

Consultanta Gratuita

Pentru fiecare lucrare pe care urmeaza sa o prestam, oferim consultanta gratuita pentru implementarea planului de lucru.

instalatii electrice
instalatii electrice

Ce servicii oferim

Punem la dispozitia clientilor nostrii servicii de instalare, reparare si verificare a urmatoarelor tipuri de instalatii:

Instalatii de curenti slabi

Instalatiile de curenti slabi sunt acele instalatii electrice care transmit curent electric de intensitate mica, spre deosebire de instalatiile obisnuite, precum instalatiile de iluminat si prize.

Vezi mai multe detalii

Instalatii de curenti tari

Instalatiile de curenti tari se impart in 3 categorii: instalatii electrice de joasa tensiune, instalatii electrice de medie tensiune si respectiv instalatii electrice de inalta tensiune.

Vezi mai multe detalii

Instalatii de iluminat si prize

Sistemele de iluminat artificial au rolul de a asigura microclimatul luminos din orice mediu fie el civil, privat sau industrial, si trebuie sa se supuna unor conditii calitative si cantitative riguroase a.i. sa ofere o vizibilitate buna a sarcinilor vizuale.

Vezi mai multe detalii