Dezinfectie

Avantajele colaborarii cu noi

Activitatea de dezinfectie reprezinta intrebuintarea diferitelor metode pentru decontaminare cu scopul de a distruge formele adulte si de rezistenta a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente si instrumente. Se folosesc atat agenti fizici (raze solare, ultraviolete artificiale) cat si chimici. Obiectivul este prevenirea infectiilor si a bolilor transmisibilie.

Echipa Mentenanta-Tehnica va pune la dispozitie posibilitatea efectuarii definfectiei la cerere, ori de cate ori este nevoie, neautralizand rapid agentii patogeni. Va oferim de asemenea si posibilitatea crearii unui abonament pt executarea acestui serviciu.

01.

Profesionalism

Echipa noastra este formata exclusiv din profesionalisti in domeniul de activitate.

02.

Preturi accesbilie

Oferim un raport pret - calitate bun prin punerea la dispozitia clientilor a unor servicii de calitate la niste preturi accesibile.

03.

Seriozitate

Tratam fiecare lucrare pe care o efectuam cu o seriozitate deplina.

04.

Consultanta Gratuita

Pentru fiecare lucrare pe care urmeaza sa o prestam, oferim consultanta gratuita pentru implementarea planului de lucru.

dezinfectie
dezinfectie

Ce servicii de dezinfectie oferim

Datorita dezvoltarii constante a tehnologiei si a descoperirii de substante din ce in ce mai eficiente lucrarile de dezinfectie au devenit accesibile oricui. Deoarece intodeauna este mai bine sa prevenim aparitia bolilor si a infectiilor noi, va recomandam ca lucrarile de dezinfectie sa fie facute inaintea aparitiei microorganismelor patogene daunatoare.

Exista mai multe tipuri de dezinfectie pe care le oferim inglobate in serviciile noastre:

Metode fizice

spalare, actionare prin intermediul caldurii, al razelor ultraviolete, actionare cu ultrasunete, radiatii gama, etc.
Vezi mai multe detalii

Metode chimice

folosirea unor substante chimice diverse administrate prin stergere, scufundarea obiectelor in solutii, stropire sau pulverizare pentru suprafete, vaporizare sau aerosolizare
Vezi mai multe detalii

Oferim clientilor nostri consultanta gratuita pentru alegerea celor mai potrivite servicii ce satisfac nevoile si necesitatile acestora. Nu ezitati sa ne contactati pentru a avea o discutie si pentru a stabili o oferta personalizata.