Deszapezire

Avantajele colaborarii cu noi pentru deszapezire

Oferim servicii de deszapezire la preturi accesibile. Acest serviciu este prestat in sezonul de iarna, atunci cand accesul persoanelor sau autovehiculelor este restrictionat din cauza zapezii depuse. Echipa noastra dispune de echipamente necesare deszapezirii din spatii inguste cum sunt alei si in spatii mai largi cum sunt drumuri, curti, parcari etc. 

Datorita faptului ca detinem echipament necesar deszapezirilor, timpul de raspuns si de efectuare a serviciilor va fi optim. Astfel, vom onora cererile in mai putin de 48 de ore de la confirmarea lor. Echipa aceasta este competenta in desfasurarea acestui serviciu si dispune de abilitati de actionare a utilajelor folosite la deszapezire. Pe langa serviciul de deszapezire, noi va putem oferi si imprastierea materialelor antiderapante.

01.

Profesionalism

Echipa noastra este formata exclusiv din profesionalisti in domeniul de activitate.

02.

Preturi accesibile

Oferim un raport pret - calitate bun prin punerea la dispozitia clientilor a unor servicii de calitate la niste preturi accesibile.

03.

Seriozitate

Tratam fiecare lucrare pe care o efectuam cu o seriozitate deplina.

04.

Consultanta Gratuita

Pentru fiecare lucrare pe care urmeaza sa o prestam, oferim consultanta gratuita pentru implementarea planului de lucru.

deszapezire
deszapezire

Ce presupune serviciul de deszapezire

Degajarea zapezii

Incarcarea zapezii

Transportul zapezii

Depozitarea zapezii in locuri sigure

Imprastierea materialelor antiderapante

Solicita o oferta de pret

Oferim clientilor nostri consultanta gratuita pentru alegerea celor mai potrivite servicii ce satisfac nevoile si necesitatile acestora. Nu ezitati sa ne contactati pentru a avea o discutie si pentru a stabili o oferta personalizata.