Curatenie

Avantajele colaborarii cu noi PENTRU CURATENIE

Oferim servicii de curatenie la preturi accesibile.Curatenia este un factor importanta din viata noastra. Pentru noi, curatenia inseamna sanatate, iar sanatatea este pe primul loc. De aceea, echipa noastra presteaza servicii de curatenie impecabile, folosind produse profesionale. Folosim normele de igiena necesare.

Curatenia este un aspect foarte important si trebuie sa ne ocupam in permanenta, deoarece doar in acest fel sunt eliminati microbii si virusii. Stim ca timpul dumneavoastra este foarte pretios, de aceea venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii de curatenie profesioniste.

01.

Profesionalism

Echipa noastra este formata exclusiv din profesionalisti in domeniul de activitate.

02.

Preturi accesibile

Oferim un raport pret - calitate bun prin punerea la dispozitia clientilor a unor servicii de calitate la niste preturi accesibile.

03.

Seriozitate

Tratam fiecare lucrare pe care o efectuam cu o seriozitate deplina.

04.

Consultanta Gratuita

Pentru fiecare lucrare pe care urmeaza sa o prestam, oferim consultanta gratuita pentru implementarea planului de lucru.

curatenie
curatenie

Ce PRESUPUNE PROCESUL DE CURATENIE

Aspirare

Curatarea si lustruirea mobilierului

Curatarea geamurilor si pervazelor

Aprovizionare consumabile

Alte operatiuni specifice fiecarui spatiu, conform solicitarilor clientului

Dezinfectie

Odorizare si aerisire incaperi

Solicita o oferta de pret

Oferim clientilor nostri consultanta gratuita pentru alegerea celor mai potrivite servicii ce satisfac nevoile si necesitatile acestora. Nu ezitati sa ne contactati pentru a avea o discutie si pentru a stabili o oferta personalizata.